Mocenigo Vatican Suites > Beliggenhed
Facebook Twitter Flickr
English EN Italiano IT Français FR Deutsch DE Español ES Português PT Danish DA Русский RU
                 
  HJEMMESIDE RESERVATIONER BELIGGENHED BILLEDER        
 
MOCENIGO VATICAN SUITES
 
 
100% Safe and Secure
    Bestil Online - Klik her!  
 
 
 
Beliggenhed

Mocenigo Vatican Suites Rom ligger inden for så kort afstand af Vatikanet, at det næsten kunne være en del af den lille selvstyrende stat, hvis bymure omringes af Rom. Gæsterne er blot et par skridt væk fra hovedindgangen til det berømte Vatikan-museum og enormt tæt på den verdenskendte Petersplads. Mocenigo-gaden møder Viale Vaticano, hvor nysgerrige rejsende stiller sig i kø for at se museerne indefra. På grund af beliggenheden, har gæster, der bor på Mocenigo Vatican Suites den fordel, at de kan undgå en af de største forstyrrelser under en rejseoplevelse til Rom – nemlig at stå i kø! Vores beliggenhed tær på Roms metronetværk, gør at gæster har hurtig og billig adgang til de forskellige seværdigheder den Evige Stad byder på. Mocenigo Vatican Suites ligger kun 50 meter fra metro stoppet Cipro-Musei Vaticani. Stoppet ligger på linje A, der kører mellem Piazza Popolo, Piazza Spagna, Fontana Trevi, Piazza Repubblica, San Giovanni og de kendte Cinnecità filmstudier. Skifter man til linje B ved Termini, kan man komme hurtigt til Colosseum, Circus Maximus og Basilica San Paolo.

Sådan finder De os

En taxa fra lufthavnene Leonardo Fiumicino (FCO) og Ciampino (CIA) til Mocenigo Vatican Suites Rome koster hhv. 40 Euro (fast pris) og 30 Euro (fast pris), inden kl. 11 om formiddagen. Disse priser blev fastsat i 2009 og inkluderer bagage, så De skal ikke lade Dem snyde af uregistrerede taxachauffører. Et alternativ er at tage Leonardo Express toget fra Fiumicino Lufthavn til Hovedbanegården Termini; eller en bus fra Ciampino Airport. Begge er effektive og har regelmæssige afgange. Fra Termini kan man tage metroens linje A til Ottaviano – San Pietro på Roma Metro linje A (den røde linje).

På det udskriftsvenlige kort ovenover ses Mocenigo Vatican Suites tydeligt inden for meget kort afstand af metrostoppet. Vores adresse er: Mocenigo Vatican Suites, Via Mocenigo, 16, 00192 Roma.

 

 


MOCENIGO VATICAN SUITES
 
 
Mocenigo Vatican Suites Rome
Via Mocenigo, 16 - 00192 Roma | Tel: + 39 06 45556750 | Mob. + 39 351 0168820 | Email: stay@mocenigovaticansuites.com
P.IVA 13606051004 | Fortrolighedspolitik | Website udarbejdet og vedligeholdt af Fisheyes Ltd.